Bucataria in rosu - 7 modele de luat in seama

03/09/2012
Bucataria in rosu

Rosul reprezinta una dintre cele mai intense culori, care are ca efect stimularea apetitului. Din acest motiv rosul poate reprezenta nuanta potrivita pentru o bucatarie moderna, decorata intr-un stil plin de caldura si rafinament.


In funtie de preferintele tale, poti opta pentru nuante mai deschise sau mai inchise de rosu, pe care le poti imbina intr-un decor perfect cu alb sau chiar cu negru. 


O varianta potrivita este alegerea unui mobilier de bucatarie rosu, suprapus pe un fundal de alb. Aceasta combinatie, cum puteti observa si in imaginile de mai jos, creeaza un desgin modern, functional, plin de prospetime, care cu siguranta iti va stimula pofta de mancare. Nu degeaba multe dintre renumitele restaurante opteaza pentru rosu ca nuanta de decor.


Culorile pe care le alegi pentru bucatarie, nuantele vopselei pentru pereti si tonurile mobilierului, sunt foarte importante deoarece acestea vor juca un rol esential in personalizarea bucatariei tale. Evident nauntele pe care le alegi, trebuie sa fie cele pe care tu le indragesti. Poti opta de exemplu pentru o combinatie de alb, gri, rosu sau negru cu rosu. Aceste nuante vor conferi un ambient plin de prospetime si naturalete, un mediu relaxant si care iti va spori pofta de mancare.