Bucataria ECO 200 – o bucatarie cum o vreau la pretul ales de mine!

25/05/2014
Bucataria ECO 200 – o bucatarie cum o vreau la pretul ales de mine!

Pentru ca multi dintre clientii nostri  au  dorit bucatarii simple la preturi mici am decis sa proiectam un nou produs fiabil si flexibil ca raport calitate/pret: bucataria Eco 200.

mobila_bucatarie_eco-cires-800x800

Mobilierul ECO 200 transforma spatiul tau intr-o bucatarie practica si ergonomica, oferind o eficientizare a spatiului de depozitare.

Bucataria ECO 200 este alcatuita din 6 corpuri de bucatarie: 3 corpuri de bucatarie suspendate si 3 corpuri de bucatarie inferioare si confectionata din PAL de 16 mm cu un cant ABS de 1mm foarte rar intalnit la acest gen de bucatarie. Lungimea totala  este de 200 cm asa cum ii spune si numele.

Cum pot sa imi aleg eu pretul?

Optiunile Blat Bucatarie si Maner Bucatarie influenteaza pretul in functie de alegerea facuta.

Sa le luam pe rand:

Optiunea BLAT BUCATARIE  ce inseamna?

La aceasta bucatarie  putem alege doua tipuri de blat cu cate doua optiuni de material si bineinteles de pret:

Blat PAL 25- este PAL simplu de grosime 25 mm si este indicat in cazul bucatariilor unde nu gatim in mod frecvent. Blat Termo 28- este din material termorezistent special pentru bucatarii.

In functie de necesitatile dvs. acest blat poate fi ales sectionat adica fiecare corp are blatul lui putand fi asezat separat nu neaparat in linie sau intreg adica o bucatarie in linie pe un singur perete. Ambele tipuri de blaturi pot fi achizitionate atat in varianta sectionata pe fiecare corp (810mm + 810mm + 400mm) cat si in varianta compacta ( 2020 mm).

Optiunea MANERE BUCATARIE ce inseamna?

Aceasta optiune este mai mult personala decat una estetica sau de functionalitate,ambele variante de maner sunt de calitate:

Manere 96mm PVC – adica manere simple, practice din PVC.

Manere 96mm Aluminiu –  adica manere din material de Aluminiu.

ECO 200_W_MA_CH