Avantajul paturilor suprapuse - Tamos

25/06/2012

Paturile suprapuse prezinta nenumarate avantaje. Unul dintre beneficiile principale, care este destul de cunoscut, este ca te ajuta sa economisesti spatiu. Daca ai multi copii sau traiesti cu mai multi membri de familie in casa, e foarte posibil sa nu ai destule dormitoare si destul spatiu ca fiecare membru sa aiba camera si patul lui. In acest caz avantajul paturilor suprapuse este evident, pentru ca doua persoane vor dormi in spatiul ocupat in mod normal doar de o singura persoana.

Pat SuprapusIn general este mai ieftin sa cumperi paturi suprapuse decat paturi de o singura persoana. Principalul motiv pentru pretul scazut, este ca nu trebuie sa cumperi mai multe baze de pat. Multi oameni au cazut de comun acord ca au facut economii prin as schimba aranjamentele de dormit. Nu trebuie sa mai cumperi nici tablie de cap, pentru ca in cazul paturilor suprapuse tabliile sunt incorporate. In unele cazuri, le poti chiar transforma in canapele sau alte piese de mobilier, ceea ce rezulta in economii aditionale.

Daca trebuie sa ai grija de o persoana care are probleme de sanatate, paturile suprapuse sunt o varianta ideala. In asa fel o sa poti fi langa persoana respectiva toata noaptea.
Patul de jos poate fi folosit si ca punct de lucru, in timp ce in patul de sus poti sa dormi. Este o varianta recomandata daca nu ai o casa mare si daca nu te deranjeaza sa lucrezi din pat.

Chiar daca in multe cazuri paturile suprapuse nu sunt alegerea perfecta, sunt cu siguranta o varianta practica si care poate sa te ajute sa economisesti bani si spatiu.