9/9

Aspecte de retinut la cumpararea mobilierului standard.

02/07/2014
Aspecte de retinut la cumpararea mobilierului standard.

In magazinul Tamos vin tot timpul cumparatori mai tehnici, altii mai tematici, altii mai practici, cert este ca toata lumea vine pentru mobila noastra de calitate la pret foarte bun.

Dupa ce  se hotarasc  asupra unui produs  incep sa isi puna intrebari: are loc in camera mea? cat este de inalta? unde  poate pozitiona un corp sau altul?

Este stiut faptul ca intr-un magazin, datorita spatiului deschis si mult mai mare decat o camera de locuit, produsele vor parea ca se potrivesc spatiului dvs., insa s-ar putea sa gresiti.

Iata ce trebuie sa faceti atunci cand  doriti sa puteti lua o decizie rapida, pe loc si corecta la achizitionarea mobilierului fie el si standard:

  • stabiliti spatiul de mobilat: bucatarie, dormitor, living – este important pentru a sti ce masurati.
  • pentru bucatarie trebuie sa tineti cont la masuratoare de: peretii pe care se monteaza mobila (daca sunt din beton sau rigips – pt suspendare corpuri superioare); tevile de utilitati  si unde sunt ele pozitionate, prize, calorifer, fereastra – usa.
  • pentru dormitor: pare foarte simplu, dar aici trebuie sa tinem cont daca montam sau nu dulapul in camera si cum se deschide usa. Se masoara peretele pe care se pune dulapul/ dulapurile mai ales daca are si suprapozabil. Masuratoarea se face  pe toata lungimea si inaltimea lui in trei locuri diferite astfel incat daca peretele, plafonul sau pardoseala sunt denivelate sa puteti tine cont de acest lucru.
  • Pentru living nu este nevoie de masuratori speciale, trebuie tinut cont de grinzi  in relatie cu inaltimea bibliotecii care se va monta si de asemenea de usile de acces in relatia privind canapelele si coltarele de living.

Va asteptam la Tamos! Avem solutii si mobila pentru voi!

Dormitor_Cordoba_banner_mare

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua

Your name will appear next to your review or comment, visible to everyone. We (TAMOS.RO) also save your IP address as a security precaution, but in can only be viewed by our staff. It will remain in our system until you withdraw your consent. If you’d like to have your personal data removed, send an email to online@tamos.ro.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.