Accesibilitatea patului ottoman - Tamos

27/09/2012
Accesibilitatea patului ottoman

Ce este patul ottoman?

 

Un pat ottoman este un hibrid al unei canapele cu un pat, care include un sistem de depozitare si, de altfel, ajuta la crearea confortului si la economisirea de metri patrati. Un astfel de obiect interior rezolva problema amenajarii unei dane confortabile.

Paturile ottoman nu au formele bizare caracteristic unei canapele. Majoritatea produselor au o tapiterie moale, iar mecanismele de transformare sunt rareori utilizate, mai des sunt inlocuite cu un dispozitiv cu balamale care ofera acces la un compartiment mare pentru depozitarea lucrurilor.

In plus, datorita spatiului incorporat de depozitare, patul ottoman este potrivit, in mod ideal, pentru camerele de oaspeti sau chiar mansarda. Acest lucru poate fi incredibil de util pentru a putea depozita lenjeria de pat, perne si alte articole mai voluminoase, care nu mereu incap in dulap.

Paturile otooman sunt de obicei foarte flexibile in ceea ce priveste compatibilitatea cu saltelele. In functie de designul pentru care optati, veti obtine o senzatie mai ferma. Atunci cand este combinata cu tipul dvs. de saltea preferat, aveti o multime de posibilitati pentru a crea o combinatie perfecta pentru dvs.

Pat Tapitat MONTELLO Cu Somiera Rabatabila Si Spatiu Depozitare Op

Care este diferenta dintre un pat ottoman si un pat divan?

Exista o modalitate simpla de a face diferenta dintre un pat otoman si un pat divan. 

Spatiul de depozitare pe care il ofera pur si simplu se reduce. Un pat divan nu se ridica in acelasi mod in care se ridica un otoman, pur si simplu include mai multe sertare care sunt incorporate in structura de baza. Desi acest lucru poate oferi spatiu suplimentar util, nu este la fel de practic pentru articole mai mari si voluminoase, cum ar fi pilote sau lenjerie de pat mai groase, de aceea, un pat ottoman este mult mai practic. 

Daca intentionati sa cumparati un pat de depozitare rezistent si nu sunteti sigur pentru ce sa optati, luati in considerare trei puncte principale; de cat spatiu de stocare aveti nevoie, cat de accesibil aveti nevoie sa fie acest spatiu  si ce s-ar potrivi cel mai bine cu aspectul camerei dvs.?

In plus, designul unui pat otoman este, de obicei, extrem de robust - in special cu intreaga baza care formeaza compartimentul de depozitare. 


Pat Primavera 90x200 Cu Tablie Si Rama Superioara Pat Tapitate Suport Saltea Op


Ambele paturi ofera solutii practice de depozitare sub pat; diferenta consta in tablie, de cat spatiu aveti nevoie si cum accesati spatiul de stocare.