5 motive pentru a alege mobilă la comandă în casa ta - Tamos

18/03/2020

Ți-ai propus să renovezi apartamentul și ai decis că e timpul să îți reînnoiești mobilierul? Vrei să faci doar mici retușuri sau cauți idei proaspete pentru camera celui mic? Ți-am pregătit mai jos cele mai importante motive pentru care nu ar trebui să apelezi la mobilierul modular atunci când refaci designul în locuința ta, ci să te orientezi mai degrabă către mobila la comandă. Iată mai jos care sunt cele mai mari avantaje de care vei beneficia, dacă urmezi sfaturile noastre.

1. Se adaptează în funcție de nevoile tale

Ce poate fi mai frumos decât să te poți bucura de fiecare colțișor al casei tale la maximum, adică să îl transformi într-un spațiu util, grație mobilierului ales? De exemplu, în dormitor poți profita la maximum de spațiul de deasupra șifonierului pe care, înainte, nici măcar nu îl valorificai. Asta, bineînțeles, dacă alegi un dressing cu uși culisante care acoperă un perete întreg, de sus până jos. Astfel, poți depozita hainele groase vara sau perne și pilote de care nu ai nevoie decât în sezonul rece.

Poți alege chiar din mai multe materiale pe cel pe care îl preferi și poți cere un design aparte, exact așa cum ți-l imaginezi.

2. Mobilierul la comandă este unic!

Probabil nu ai uitat de perioada comunistă când fabricile de profil realizau doar câteva tipuri de mobilier, astfel încât găseai aproape în orice apartament aceleași câteva piese anoste. Astăzi nu mai poate fi vorba de așa ceva, pentru că unicitatea fiecărui articol va fi dată de imaginația ta. Dacă îți mobilezi bucătăria, de exemplu, te poți folosi, în sfârșit, și de peretele pe care odată stăteau rafturile din debara, pentru a-l face mai practic cu un blat pe care să poți pregăti toate ingredientele pentru felurile de mâncare pe care le faci cu atâta drag.

Alegerea dimensiunilor, a formelor sau a culorilor va fi făcută după bunul tău plac, așa că poți deja să te apuci de un plan concret. 

3. Mobilă mult mai calitativă

Nu spunem că nu poți comanda și piese de mobilier gata făcute de o calitate superioară, ci că alegerea materialului din care acestea sunt realizate te va asigura de o longevitate mare a mobilei din întreaga casă, dacă alegi să o faci la comandă. Odată ce ai hotărât cum și cu ce vrei să umpli casa, noi te vom ajuta să obții cea mai bună calitate a mobilierului, prin adaptarea nevoilor tale la cele mai înalte standarde după care ne conducem întreaga activitate. Proba timpului va fi, negreșit, trecută cu brio în cazul mobilei tale făcută la comandă!

4. Poți personaliza cum dorești camerele

Dacă mobila ta de living merită un refresh, suntem alături de tine cu cele mai bune idei care te pot ajuta să îți transformi sufrageria într-una așa cum ai visat. Un alt avantaj excelent al mobilei făcută la comandă este că îți va permite să adaugi pieselor propria semnătură, fie printr-o combinare inedită a culorilor, fie prin adăugarea unor elemente create după cerințele tale. Ce poate fi mai frumos decât să îți aduci imaginația în plan real și să construiești propriile designuri de interior?

5. Mobila la comandă este mai ieftină!

Nu ne-am mira dacă acest ultim avantaj al mobilei făcută la comandă pe care am ales să ți-l prezentăm te-ar lua prin surprindere, ba chiar suntem siguri că aveai certitudinea că e mai ieftin să cumperi corpuri gata create, decât să inventezi tu designul de la zero. Avem dreptate?

Ei bine, având libertate absolută în a crea un ambient plăcut folosind doar piese de mobilier realizate la comandă ai și o flexibilitate mare în ceea ce privește prețul. Ne poți spune care este bugetul pe care ai decis să îl aloci remobilării apartamentului, iar noi vom veni cu variante foarte avantajoase, pentru ca, în final, casa ta să arate fix așa cum ți-ai dorit dintotdeauna!

Alege Tamos pentru proiectele tale viitoare, dacă vrei să te bucuri de o calitate superioară a mobilierului, la prețuri foarte avantajoase!