9/9

5 idei pentru alegerea masutei pentru cafea

17/08/2014
5 idei pentru alegerea masutei pentru cafea

Masuta de cafea este un punct de referinta  pentru fiecare camera unde o intalnim.

Aceasta poate inspira si celelalte piese de mobilier din jurul ei .

masa cafea,masuta cafea,masuta cafea moderna.

Masuta Cafea – ECO

1. Masuta Cafea – ECO

In prezent, tot mai multi dintre noi incercam sa protejam si sa ingrijim mediul inconjurator. Acest lucru il putem implementa si in designul masutei pentru cafea. Cresterea muschiului de padure, ingrijirea si culoarea acestuia ofera un aspect special masutei.

masa cafea,masuta cafea moderna,masuta cafea,

Masuta Cafea – High Tech

2. Masuta Cafea – High Tech

Lasati-va imaginatia sa zburde si pasiunea pentru tehnologie sa depaseasca bariere noi. Puteti personaliza masuta pentru cafea, asa cum visati in facultate. Sentimentul de relaxare va fi intensificat in fiecare dimineata, cand la cafea veti putea admira partile componente ale unui sistem de calcul.

masuta cafea,masa cafea,masuta cafea moderna,

Masuta Cafea – Griffin

3. Masuta Cafea – Griffin

Daca iti plac foarte mult filmele SF sau animatiile cu creaturi mitologice  reflecta acesta pasiune asupra masutei de cafea. Bucura-te de forta de sprijin a griffinului pentru a sustine cat mai multe accesorii pe care le doresti aproape.

masa cafea,masuta cafea,masuta cafea moderna,

Masuta Cafea – Geometrica

4. Masuta Cafea – Geometrica

Designul geometric, reprezinta unul din cele mai intalnite puncte de plecare in alegere designului masutei pentru cafea. Studiaza putin cartile de geometrie, preia cateva corpuri si forme care iti place si redefineste-ti masuta de cafea cu un design modern si atractiv.

masa cafea,masuta cafea,masuta cafea moderna

Masuta Cafea – Marele Canion

5. Masuta Cafea – Marele Canion

Aceasta masuta pentru cafea este prelucrata manual si dupa cum se observa rezultatul final este unic. Datorita lemnului masiv si a sticlei prelucrata, taiata cu foarte mare atentie masa este  solida si durabila. Daca sunteti o persoana dinamica si intotdeauana doriti sa fiti primul intr-o competitie stransa, sa cuceriti mereu orizonturi noi, aceasta este masuta care vi se potriveste.

  Sursa foto : home-designing.com   Articole asemanatoare : Tapetul in 5 spatii amenajate Articole asemanatoare : 5 Dormitoare cu usi clsice Articole asemenatoare : 5 Canapele de colt pentru living

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu