5 elemente necesare pentru a crea un living cozy

22/03/2023

Livingul reprezintă un spațiu în care familia și prietenii se adună, în care te uiți la un film cu partenerul de viață sau te joci cu cei mici. De aceea, această cameră trebuie să radieze căldură, să fie cozy și primitoare, pentru a te simți mereu bine în ea.

Află din acest articol care sunt elementele esențiale pentru a crea un living cât mai cozy, în care petreci mereu timpul cu plăcere.


Mobilier confortabil

Din moment ce livingul este destinat utilizării de către toți membrii familiei, deci, este un spațiu multifuncțional, ar trebui să ai în vedere achiziționarea unor piese de mobilier care fac statul cât mai confortabil.

Spre exemplu, canapeaua trebuie să fie suficient de confortabilă pentru a te putea întinde pe ea pentru o perioadă lungă de timp și destul de mare încât să poată încăpea pe ea mai multe persoane. Poți să alegi modele făcute din piele sau țesături.

Nu uita de scaune care, de asemenea, trebuie să fie confortabile. Spătarul ar trebui să fie înalt, iar șezutul, adânc, pentru a-i permite corpului să se relaxeze cât de mult posibil.


Șemineu

Atunci când te gândești la amenajarea unui living cu șemineu, imediat te gândești la o încăpere primitoare, caldă, în care te simți relaxat chiar și atunci când lucrezi. Poți să apelezi la diferite tipuri de șeminee, de la cele cu gaz, până la cele cu lemne sau cele electrice.

În funcție de venitul tău și de posibilitatea de amenajare a spațiului, poți alege un șemineu pentru a-ți transforma livingul într-o încăpere cu adevărat cozy, în care domnește relaxarea și căldura - atât cea exterioară, cât și cea interioară.


Pături decorative

Covoarele și păturile decorative sunt un element cheie pentru o ambianță cozy în sufrageria ta. De exemplu, poți să ai o varietate de pături moi aruncate peste canapea ori puse într-un coș de nuiele, ce se află la îndemâna ta. Această idee nu adaugă doar un accent mai puternic de relaxare și confort camerei, dar îți va oferi și plăcerea de a te ascunde sub o pătură în lunile reci de iarnă.


Măsuță de cafea

Măsuța de cafea este un must-have atunci când creezi un living cozy. Unde altundeva ai putea să-ți așezi ceașca fierbinte de ceai, cafea sau ciocolată caldă? Aici poți aranja cărți cu fotografii ce prezintă destinații exotice sau chiar idei pentru decoratul casei. Răsfoirea paginilor îți va oferi un binemeritat moment de respiro.

În cazul în care, totuși, sufrageria ta nu este suficient de mare, poți să încerci o noptieră. Aceasta poate fi folosită pentru a depozita lucruri în ea, fiind foarte ușor de utilizat și de introdus în designul deja creat. Nu uita de suporturi pentru căni și pahare, pentru a te asigura că păstrezi mobilierul curat mereu.


Un covor

Covorul reprezintă o piesă cheie de design în orice living, deoarece joacă un rol important în definirea spațiului și îl unește. Atunci când alegi un covor este important să alegi o dimensiune care este suficient de mare pentru ca acesta să intre pe sub piesele de mobilă sau una suficient de mică, încât să reprezinte un punct central al sufrageriei.

Pentru a crea o ambianță mai cozy, poți alege texturi precum lâna moale sau variate țesături. Acestea sunt foarte confortabile dacă pășești desculț pe ele. Poți alege orice culoare îți dorești, în ziua de azi, de aceea, îți poți lăsa imaginația să zboare liberă. Astfel, vei crea livingul visurilor tale.

Include aceste elemente în livingul tău și vei observa cât de confortabil va deveni. Nu uita să personalizezi cât mai mult din acesta, pentru a-l face cu adevărat parte din căminul tău.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu