5 amenajari cu tapet floral! - Tamos

31/03/2014
5 amenajari cu tapet floral!

5 Amenajari cu tapet floral!

De ceva vreme, tapetul este o solutie uimitoare pentru incaperile spatioase. Tapetul, in general, se lipeste doar pe un singur perete, oferind incaperii un anumit dinamism si diversitate. Gama larga de modele si culori, ofera libertatea de a alege indiferent de stilul camerei si de gusturile dvs.

Cand alegeti un tapet pentru casa dvs., luati in considerare paleta de culori dorita, la fel si tema. Cautati inspiratie si reflectati asupra design-ului final. 

60544285 030 B Op

Tapetul – potrivit pentru orice incapere?

Tapeturile sunt potrivite doar pentru anumite camere din casa ta. Aceastea nu sunt sigure pentru zonele de bucatarie si baie. Tapetul folosit in acele zone, se pot decoji sau mucegai din cauza umiditatii. Acesta se potriveste mult mai bine in living-uri si dormitor, unde umiditatea este minima. 

Vopseaua de perete este potrivita pentru orice camera, deoarece are tendinta de a respinge umezeala de pe suprafata peretilor. De asemenea, exista vopsele si culori potrivite pentru diferite conditii climatice.

18728828 Mockup 530x530@2x Op


Tapeturile cu modelele la scara mai mica functioneaza bine in incaperi mari, in timp ce coplesesc spatiile mai mici.

 Modelele la scara mai mare functioneaza bine in majoritatea camerelor, dar luati in considerare mai multe elemente; cum ar fi luminozitatea camerei. Acest lucru poate afecta aspectul tapetului si schimba radical culoarea originala al acestuia.


Hiddenivy Image Roomshot Livingroom Item 2250 Op


Pentru a ajuta camerele de zi mai mari sa para mai intime, optati pentru tonuri mai intunecate, mai dramatice, cum ar fi violet sau bleumarin. 

Brightbouquet 1600x Op


Daca, din contra, optati pentru ceva mai compact, nuantele mai deschise, precum griul vor crea iluzia de mai mult spatiu.

Modern Bedroom Interior With Bed Night Tables Lamps And Many Details Around OP