4 moduri excentrice sa integrezi o canapea in alte camere decat livingul

04/05/2018


Ce au in comun serile-maraton in care te uiti la filme alaturi de prieteni, sesiunile de lectura din zilele reci de iarna si cinele de la finalul unei zile stresante, servite in fata televizorului? Exact, o canapea!

Folosita dintotdeauna drept piesa de mobilier centrala in orice tip de living, canapeaua poate fi, insa, utilizata in amenajarea oricarui alt tip de spatiu din casa ta. Astfel, vei beneficia de un obiect de mobilier functional si aspectuos, in orice incapere iti doresti.

Iti propunem 4 moduri excentrice sa integrezi o canapea in alte camere, in afara de living!

  • In bucatarie

VqUc2vqOSs NDJ YETWaBMR7LqlLcyqE1hoz3RP4F4OIIrg8E6kS9dEwPUSQjZ8EyXwTtoP8s8lIKsOnhWLch9i4RxM9x Zf 1uIO2q NN59blc7t4ePXdz6d2byLeslOz4I9Avt

Cinele copioasa trebuie servite alaturi de intreaga familie si de prieteni, asa ca prima prima propunere de a integra o sofa in casa ta este sa pozitionezi acest element in bucatarie. Bineinteles, pentru ca vorbim despre o parte a casei in care se gateste si se ia masa, canapeaua pentru aceasta camera trebuie sa aiba cateva caracteristici principale. In primul rand, trebuie sa fie compacta, mai ales in cazul unui apartament de bloc, care nu este, de regula, foarte spatios. Mai apoi, luand in considerare riscul ca aceasta sa ia contact cu resturi de mancare, ar trebui sa alegem un material care se curata usor. Pielea este un exemplu bun in acest caz, deoarece poate fi stearsa rapid cu o laveta umeda sau cu o solutie speciala. Nu vom neglija, insa, nici designul, deoarece o sofa in bucatarie poate constitui focusul atentiei atunci cand pasesti in incapere. Alege o culoare puternica, sau un model cu imprimeu inedit.

  • Pe terasa

KYi 7KAZSuNj1LBEuMUvSvn 0ocJz14Wdoj1NH9W0Vk0gUB8BoRZc62539lZc0D JmvdOWQddL 7obtELJtLo8sE3d5bLXt2kQWfbth5jwhDzB2f9O0DwKU3vLwfaNDbo0cb Vjc

Stii sentimentul acela cand ajungi acasa dupa o zi obositoare de lucru si tot ce-ti doresti este sa te intinzi putin? Cu siguranta ca da! In acest caz, iti propunem sa iti maximizezi senzatia de destinere pe care o resimti in aceste momente si sa te bucuri de avantajele pe care ti le ofera pozitionarea unei canapele...pe teresa! In special daca privelestea pe care o ai este una placuta, aceasta idee are toate sansele sa functioneze intr-un mod mult mai benefic decat ai fi crezut. Poti apela la aceasta solutie de amenajare chiar daca locuiesti la casa sau la bloc si daca ai un balcon inchis sau o terasa acoperita. Decoreaza spatiul cu cateva plante verzi si cu o masuta si transforma-ti terasa intr-un loc numai bun pentru a incepe ziua cu o cafea buna!

  • In mansarda

FsPdC00RrtsBe6N5gFkqvD9cC7otW09z1yb5Twh VTXZ3e6B DXTZ1CySMjZQrg0sZ2ROpZUUpzpqbGe8nn9PkqfsalPZEj ZiYQp6maSiHtWESioNivMKFu02iewFSdlW28kmjw

Daca ai o mansarda, esti un proprietar norocos si un om fericit! Acest spatiu poate fi exploatat in diverse moduri, asa ca nu ii limita generozitatea limitandu-l doar la a-l considera un spatiu suplimentar pentru depozitarea diverselor obiecte de prin casa. O canapea pozitionata corespunzator in mansarda casei tale poate schimba cu totul aspectul si functionalitatea acestei incaperi. Astfel, ea poate deveni, cu investitii minime, un loc de relaxare, un spatiu de lectura, de joaca sau poti chiar sa o transformi intr-o mini sala de cinema. Noi ti-am oferit ideile, tu trebuie doar sa aduci popcornul!

  • In dormitor

ONo3NpAQ9fXRi7yPXltlYzYovO52s3S 3GxvfAUDtqb4XW0Z8RSxAvIT9naJn 1ihTciwmuV0fJrmsjyNVrKZSqRlICBF7CFWsIrFOaMMmyyFHpflg2DKI YiTXuAkGsGTE8Xzzx

Din pacate, nu toti avem dormitoare atat de mari pe cat ne-am dori. Din fericire, exista alternative moderne prin care poti sa fii sigur ca ai un somn odihnitor fara sa ocupi tot spatiul din dormitor. Vorbim, desigur, despre modelele de canapele extensibile. Acestea sunt ideale pentru garsoniere sau apartamentele in care este necesar un spatiu de dormit suplimentar. De asemenea, o canapea extensibila e perfecta si pentru camera copilului, avand rolul unui pat incapator atunci cand este extinsa si oferindu-i micutului suficient spatiu de joaca in camera atunci cand se restrange.