4 idei pentru decorarea unui dormitor

21/08/2012
4 idei pentru decorarea unui dormitor

Chiar daca dorim sa decoram dormitor spatios sau unul mai mic, micile amanunte, care la o prima vedere pot parea lipsite de importanta, vor fi cele care vor conferi valoare incaperii. De aceea, chiar daca vei opta pentru un design colonial, cu elemente rustice, moderne sau minimaliste, culoarea si elementele decorative vor intervenii in crearea unui ambient perfect pentru tine.

Variantele sunt diversificate, poti avea la indemana o multitudine de optiuni care sa te ajute sa creezi acel spatiu relaxant, armonios, linistitor si estetic pe care ti-l doresti. De aceea, in continuare iti vom prezenta cateva variante de decorare a unui dormitor perfect, cochet sau elegat, modern sau clasic, potrivit pentru tine.

1. Daca ai un dormitor mai mic, poti incerca sa efectuezi cateva modificari care sa aiba ca rezultat impresia de spatiu mai mare. O idee de design care te poate ajuta, este utilizarea culorilor vesele. De la obiectele de mobilier din dormitor, comoda, pat, dulapuri, noptiere, etc, pana la perdele, lenjerii sau covoare, toate trebuie sa aiba culori cat mai deschise, vii si mai vesele. Ca obiecte decorative poti alege o veioza colorata, perne cu dungi si lenjerii in carouri. Utilizarea culorilor galben, verde si tonuri de roz si albastru, vor da impresia de spatiu mai mare, mai dinamic si vesel. Un astfel de dormitor este potrivit pentru persoanele tinere, pline de energie.

2. O alta posibilitate o reprezinta alegerea unui dormitor in care sa predomine albul pentru pat, dulapuri, mobila ferestre si alte materiale textile. Pentru pereti poti opta pentru diferite nuante de rosu, mai intens sau mai deschis, in functie de gusturile tale.

3. Daca esti o fire mai romantica, poti opta pentru un dormitor in roz si liliac. Aceasta combinatie, va crea un ambient romantic si boem in dormitorul tau.

4. Tonurile de galben, cu alte combinatii foarte fine de albastru sau verde, pot decora o camera moderna sau rustica, conferind un aspect estetic, atractiv si delicat, plin de luminozitate si veselie.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu