3 piese de mobilier esentiale daca sufrageria are si rol de dormitor

27/05/2018

Amenajarea unei camere care sa functioneze in acelasi timp si pe post living si pe post de dormitor poate fi o adevarata provocare. Adesea, in cazul apartamentelor mici sau a garsonierelor aceasta solutie ramane cea mai buna alternativa, constransi fiind de spatiul nu prea generos. Daca vrei sa iti amenajezi o sufragerie in care sa poti dormi fara probleme, iti spunem care sunt cele 3 piese de mobilier absolut necesare!

  1. Coltarul

Sa incepem cu inceputul! Ai nevoie de un loc in care sa dormi si care sa fie in acelasi timp si propice pentru socializare. Prin urmare, iti propunem sa alegi unul dintre modelele de coltare extensibile din catalogul nostru. Integrand un coltar extensibil in camera ta, te bucuri de dubla sa functionalitate: canapea comoda si eleganta atunci cand iti primesti rudele si prietenii in vizita si un pat confortabil, ideal pentru un somn odihnitor.

Sugestia noastra include un model de coltar extensibil cu design fabulos, care nu compromite sub nicio forma gradul sau de comoditate: Un coltar rosu, confectionat din piele ecologica, spatios atat in forma sa extinsa cat si atunci cand este restrans. Structura metalica care ii confera rezistenta, precum si lada pentru depozitare cu care este prevazut, face ca aceasta piesa de mobilier sa fie perfecta pentru orice sufragerie moderna cu rol de dormitor!

XtgKyMAfs AGzfkeFR5jv RjYW4zpfysgzr4tNJR0kgqRRZ0B8613yPTqiIlGTbDgsDch5qoup4Ioyt6ro0 HAwTTDQvW8eqVMoeBozMbmQHPInaoGj7YmQvgAjiSJzF4h Ju1Ht

  1. Bibilioteca

Livingul este spatiul destinat petrecerii timpului liber, dar in cazul in care acesta serveste si drept camera de dormit, vei avea nevoie de loc pentru a-ti depozita lucrurile personale. Asadar, o biblioteca este o alta piesa de mobilier de care ai nevoie neaparat daca iti doresti un spatiu multifunctional. Aceasta trebuie sa contina destule polite si rafturi pentru a putea expune decoratiunile sau cartile, dar de asemenea sa nu uitam de sertare si dulapuri inchise in care sa iti poti aseza hainele.

Propunerea noastre? Biblioteca Ancona, confectionata din pal melaminat, MDF si sticla, care ii confera un design inovativ. Aceasta include sifonier, comoda pentru TV, vitrane, dulapuri suspendate si biblioteca.

RMlYlmmKrICd8j7Hpo78vEs95Ovr93dzPnFd4sKJkRKO2R5xXmWlP6SHfnczpmVOPFk2wAf0R1KC8HAOz 3iVQqDlJnkTVHGU1NJCUIybKLriESJclH8T APSmvH2MhLdlyrtaBC3. Taburetele

Cand casa ta este plina de invitati, vei avea nevoie de mobilier adecvat, care sa va permita sa socializati fara sa intampinati probleme legate de spatiu. In situatii ca acestea, taburetele se dovedesc a fi extrem de utile, mai ales ca se regasesc intr-o multime de culori, forme si texturi, astfel incat sa se potriveasca preferintelor tale, dar si designului in care a fost conceputa intrega camera.

Propunerea designerilor nostri este acest taburet in nuante neutre, care se poate depozita atunci cand nu este folosit. Extrem de confortabil, poate fi utillizat si pentru a-ti odihni picioarele, putand fi usor de transport si de pozitionat chiar si in alte camere.

Y9UBbp5vtPr1 IzGM4OsrH0aT04NauOFL7BgEr1GhDk AwfLLoXihUe6JUEMQBS9vfht5hwQF2tFO1cxAHEFp6N 0dgEkgcWrQTOTrRzx1AXBzUBnEPt66rJxVrAHD4WGykh7qc5