3 Modele de bucatarii moderne pentru spatii mici

10/08/2014
3 Modele de bucatarii moderne pentru spatii mici

Daca te-ai hotarat sa schimbi mobila din bucatarie, iar problema ta este spatiul prea mic de care dispui, Tamos vine in ajutorul tau cu 3 modele de bucatarii ce se pot adapta foarte usor mobiliarii unor spatii mici din bucatarie.

bucatarie eco 160cm, bucatarie ieftina,bucatarie moderna

Bucatarie ECO 160cm

Bucatarie ECO 160cm –miniona si robusta 
Aceasta bucatarie este special proiectata pentru spatiile mici, foarte rezistenta in timp datorita materialelor de buna calitate. Blatul termic prevazut pentru corpul inferior cu 2 usi va va ajuta sa aveti un spatiu de lucru generos si foarte rezistent. Vezi pretul aici : Mobila Bucatarie ECO 160 cm
bucatarie evo 200:bucatarie moderna:bucatarie ieftina:bucatarie de calitate

Bucatarie ECO 200

Bucatarie ECO 200 – Moderna si Practica 
Aceasta face parte din gama ECO MODULO, fiind proiectata pentru spatiie mici . Aceasta bucatarie o putem gasi in doua variante de echipare cu blat (TERMO 28 si PAL 25), ambele oferind bucatariei un spatiu ergonomic si practic. Rezistenta in timp este asigurata de materialele de calitate inalta din care este compusa.
Vezi aici pretul : Mobila Bucatarie ECO 200 cm
bucatarie luna,bucatarie moderna,bucatarie ieftina,

Bucatarie Luna

Bucatarie Luna – Aspectul mobilei se schimba !
Datorita designului geometric si a spatiului de depozitare foarte generos , bucataria Luna se bucura de o popularite foarte mare in randul clientilor Tamos . Aspectul modern si functionalitatea ridicata fac aceasta mobila sa fie o alegere demna de luat in calcul pentru cele mai exigente pretentii.
Vezi aici pretul : Mobila Bucatarie Luna

Articole asemanatoare : Aspecte de retinut la cumpararea mobilierului standard Articole asemanatoare : Nou la tamos set coltar de bucatarie Articole asemenatoare : 5 bucatarii generoase