Canapele extensibile 2 locuri. Mici, practice si surprinzator de eficiente

15/10/2012
Canapele extensibile 2 locuri. Mici, practice si surprinzator de eficiente

Ideea de a decora sufrageria pare incompleta daca nu iei in calcul unde va sta viitoarea ta canapea. Chiar daca iti umpli camera de mobila scumpa si de antichitati, fara acel obiect pe care noi oameni am ajuns sa-l numim canapea, pare ca si cum ceva lipseste. Si canapeaua nu are doar rol decorativ. Te relaxeaza cand te uiti la TV si iti ofera un loc in care sa te intinzi si sa porti discutii cu familia sau prietenii.

Noi, cei de la Tamos, apreciem in aceeasi masura si obiectele de mobilier mici, dar si cele mari. Asta ca astazi o sa ne uitam la acele canapele extensibile cu 2 locuri, care sunt perfecte pentru tine si perechea ta.

Canapele extensibile cu 2 locuri pot sa incapa acolo unde o canapea normala nu are nici o sansa. Acest motiv le recomanda in special pentru sufrageriile mici, in care un obiect confortabil de unde sa te poti uita la TV si in caz de musafiri sa-l transformi in pat, este foarte apreciat. Pentru apartamentele cu doua camere, o canapea extensibila cu 2 locuri poate sa transforme livingul tau intr-o camera de oaspeti atunci cand este cazul.

Daca inca nu ai casa ta si stai in chirie, o canapea extensibila cu 2 locuri are avantajele ei. Este mica si cand va veni momentul sa te muti, este mult mai usor de transportat fata de o canapea normala.

Fara alta comentarii va invit sa ne uitam impreuna la urmatoarele canapele extensibile cu 2 locuri.

Canapele extensibile 2 locuri:

Mai multe canapele extensibile 2 locuri:

Si mai multe canapele extensibile 2 locuri: