3 Bucatarii specifice tarilor nordice !

20/08/2014
3 Bucatarii specifice tarilor nordice !

Cu toti stim ca inima fiecarei locuinte este bucataria. Este locul in care se aduna toata familia in fiecare zi pentru a fi impreuna, a gati si a manca.

bucataria din caramizi,bucatarie moderna,bucatarie norvegia

Bucataria cladita din caramizi

1. Bucataria cladita din caramizi Structura din caramida da un aspect robust, masiv care creste sentimentul de siguranta al familiei. Iar pereti din caramida ajuta la crearea acelei atmosfere plina de magie si caldura in perioada sarbatorilor de iarna. Si sa nu uitam ca la noi verile sunt usor toride, iar bucataria din caramida este racoroasa pe timp de vara.

Bucataria luminoasa,bucatarie moderna,bucatarie norvegiana

Bucataria raza de lumina

2. Bucataria raza de lumina Utilizand un plan inclinat obtinem o delimitare eleganta si inovatoare. Pentru a crea un efect deosebit pereti albi si mobila alba vor fi puse in evidenta intr-un mod elegant, tocmai de lumina naturala care patrunde prin ferestrele imense.

Bucataria rustica,bucataria traditionala,bucataria moderna

Bucataria rustica

3. Bucataria rustica/traditionala Si nu in ultimul rand bucataria pentru gurmanzi si pentru cei pasionati de gatit. Dupa cum spune si Randall Shaw directorul executiv Nordic Kitchens „Clienti nostri se preocupa mai mult de gatit, decat sa se preocupe de schimbarea aspectului bucatariei„. Aspectul bucatariei in cazul de fata trece pe locul 2, avand intaietate in acest caz optimizarea asezari ustensilelor de bucatarie astfel incat cel care gateste sa le aibe oricand la indemana. Observam ca bucatariile prezentate mai sus au fiecare ceva deosebit. Nu trebuie neaparat sa fim nordici pentru a avea o bucatarie precum cele de mai sus. Singurul aspect de care trebuie sa tinem cont in acest caz este cel practic, in sensul ca putem alege oricare dintre cele 3 bucatarii, conditia ar fi sa o alegem pe cea in care ne simtim cel mai bine.

Daca inca va mai gandtiti la amenajarea bucatariei vom reveni pe viitor si cu alte articole si asteptam parerile dumneavoastra.

Sursa foto: home-designing.com

Articole asemenatoare : 5 Bucatarii generoase Articole asemenatoare : Hai sa mancam in sufragerie !? Articole asemenatoare : 3 Bucatarii Tamos pentru spatii mici