Cum alegi cea mai buna canapea extensibila pentru locuinta ta? - Tamos

04/10/2021

Toți visăm să avem o locuință ideală, suficient de mare pentru a avea camere destinate oaspeților care rămân la noi peste noapte, însă nu avem toți spatiu pentru a amenaja o camera specială pentru musafiri. În cazul acesta, trebuie să ne arătăm ingeniozitatea și putem începe prin a transforma livingul într-un spatiu multifuncţional, iar soluția poate fi o canapea extensibilă.


 De ce să achiziționezi o canapea extensibilă?

Canapelele extensibile reprezintă soluția ideală de amenajare pentru spațiile destinate mai multor tipuri de utilizări, dar și pentru încăperile reduse ca dimensiuni, în care se dorește crearea unui plus de confort.


  • funcționalitate:

Poți alege o canapea extensibilă pentru living sau pentru dormitor, aceasta fiind varianta perfectă pentru camera copiilor, pentru apartamentele mici, dar pretându-se și pentru spatiile ample, deopotrivă. Alege canapele extensibile de calitate, care excelează în ceea ce privește designul care este unul minimalist și, totodată, elegant, dar și prin funcționalitatea pe care o adaugă oricărui spațiu. Dacă îți dorești mai mult spațiu de stocare pentru perne, pături și alte astfel de accesorii, recomandarea noastră este să alegi o canapea extensibilă dotată cu ladă pentru depozitare.


  • dimensiuni:

Atunci când alegem orice piesă de mobilier, primul aspect la care ne gândim este amplasarea lui. În ce cameră va fi poziționat? Spațiul pe care îl avem la dispoziție? Avem suficient spațiu pentru a alege mobila la care visăm? Astfel de achiziții sunt importante pentru că ne dorim să le avem cât mai mult timp și de aceea necesită o atenție sporită asupra nevoilor noastre și a calității pieselor pe care le alegem.

Dacă optezi pentru o canapea extensibilă trebuie să iei în considerare că dimensiunea ei în poziție extinsă o depășește pe cea standard. La fel ca dimensiunea unei saltele pentru pat, va trebui să fie de cel puțin 200 cm lungime, dacă va fi folosită ca spațiu de dormit pentru adulți, iar lățimea ei să fie de cel puțin 140 cm pentru a asigura un confort sporit oaspeților care o vor folosi.


  • materialul:

Un criteriu de ținut minte pentru fiecare cumpărător pentru că există avantaje și dezavantaje pentru fiecare tip de țesătura, iar întreținerea lor se face în funcție de anumite condiții și recomandări.

Acesta este un subiect destul de dezbătut, care îți pune multe semne de întrebare.

Ca și aspect, tapițeria din piele aduce un aer elegant oricărei încăperi, dar cea din material textil se poate integra mai ușor în decor, alături de celelalte materiale. 

Dacă vorbim despre întreținere, materialul textil este mai greu de curățat, reține praf, scame, iar în cazul petelor, pot rămâne permanent pe material. În cazul acesta este nevoie de o curățare regulată și atenție mare la lichide sau alte soluții care pot pătrunde ușor în material.


Yellow Couch Living Room


De cealaltă parte, tapițeria din piele este mai ușor de curățat, praful se îndepărtează cu ușurință de pe suprafața ei.

Un dezavantaj al acesteia ar putea fii prețul mai ridicat, dacă vorbim despre o tapițerie din piele de calitate.

Însă, dacă pui accent pe culori și texturi, tapițeria din material textil îți oferă o gamă destul de mare de modele.


Cea mai bună canapea extensibilă: recomandări


Pentru a-ți veni în întâmpinarea nevoilor și pentru a te ajuta să câstigi timp prețios, am pregătit o lista de canapele extensibile fabricate din materiale de calitate, produse exclusiv de TAMOS.


Canapea extensibila MAGIS

Canapea extensibila MAGIS

Elegantă și versatilă, canapeaua MAGIS se încadrează perfect într-un living modern sau în dormitor, fiind zona preferată de relaxare a întregii familii. Dimensiunile ei generoase garantează confortul sporit chiar și atunci când va tine locul unui pat, extinsă are o suprafață de dormit de 150 x 190 cm, ideală pentru două persoane.


Canapea extensibila NEVA

Canapea extensibila NEVA

Canapeaua Neva se distinge printr-un design clasic ce se acomodează ușor cu orice spațiu. Acasă în living, în dormitor sau în camera copilului, canapeaua Neva este mereu gata pentru petrecerea timpului liber. Utilă și în spațiile de birou, ea poate servi că un loc de refugiu după o zi epuizantă.


Canapea extensibila FORMA

Canapea extensibila 3 locuri Forma

Canapeaua Forma are un design modern, remarcabil și foarte atrăgător. Oferă un confort sporit datorită structurii cu arcuri și burete. Astfel canapeaua Forma poate fi folosită ocazional sau chiar și zilnic ca și pat, confortul fiind garantat.

 

Ținând cont de recomandările de mai sus și sfaturile noastre, alege o canapea care oferă un raport calitate/preț excelent și se potrivește perfect cu gusturile tale.