9/9

Vreau sa-mi mobilez casa…De unde incep?!

21/06/2012
Vreau sa-mi mobilez casa…De unde incep?!

Omenirea a parcurs un drum lung, de la stramosii nostri care traiau in pesteri, la constructia primelor case si pana la traitul in zgarie-nori. Inca de atunci omul a cautat in mod constant modalitati sa transforme locul in care traieste, sa-l faca un pic mai frumos decat era cu o zi in urma. Toate aceste lucruri au venit la fel de natural cum nu orice structura fizica poate fi considerata o casa.

Prin urmare, trebuie sa creezi in casa ta un mediul care sa fie linistitor si revigorant, atat pentru tine cat si pentru cei ce traiesc cu tine. Daca vrei ca locuinta ta sa transmita vibratii positive, trebuie sa fi constient ca foarte mult depinde de cum o mobilezi. Dupa o zi grea la munca, vrei sa te intorci la o casa care sa te reincarce cu energie. Acest obiectiv poate fi atins daca iti mobilezi casa corect. Nu exista un ghid perfect care sa te invete cum sa iti mobilezi casa, foarte multe depinzand de gusturile tale si de alegerile tale. Pentru cei care nu stiu exact de unde sa inceapa, o sa mentionez in continuare cateva sfaturi referitoare la cum sa iti mobilezi casa in mod eficient.

 

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa te focusezi pe ce iti place si ce iti displace. Aici ma refer in special cand vine vorba de stilul pe care vrei sa-l adopti. Poti sa apelezi si la un designer interior care te poate ajuta sa te decizi asupra unui stil anume. Esti un adept al stilului de mobilier ocazional(casual), traditional sau modern? Daca tot nu te poti decide, poti sa cumperi cateva reviste de decoratii interioare, care iti vor forma o idee mai precisa asupra fiecarui stil.

O alta alegere importanta pe care va trebui sa o faci, o sa se invarta in jurul culorii pe care doresti. Indiferent daca optezi sa mergi pe o singura culoare sau pe o combinatie de culori, trebuie trebuie sa te asiguri ca nici o culoare nu pare iesita din paisaj. Cum fiecare camera are asociata o functie principal, tine minte sa cumperi mobilier care se potriveste cu intrebuintarea camerei respective. De exemplu, mobila de dormitor pentru camera copiilor ar trebui sa fie usor accesibila si cumparata pentru nevoie lor. Daca ai o camera in plus, o poti transforma intr-un birou sau o camera de oaspeti. Un alt factor de care trebuie sa ti cont este amplasarea locuintei tale. De multe ori acesta este un factor decisiv asupre stilului pe care vrei sa-l abordezi. Daca traiesti intr-un mediu rural, atunci poti opta pentru un stil traditional. Daca este un mediu urban poti sa te indrepti catre un stil modern. Dar nu uita! Cel mai important lucru este ca locuita ta sa reflecte personalitatea, gusturile si preferintele tale.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Postare noua

Your name will appear next to your review or comment, visible to everyone. We (TAMOS.RO) also save your IP address as a security precaution, but in can only be viewed by our staff. It will remain in our system until you withdraw your consent. If you’d like to have your personal data removed, send an email to online@tamos.ro.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.