9/9

Info Center Info Center

Livrare


MODALITATI DE LIVRARE

     ZONA 1  –  livrare prin TAMOS – costul livrarii poate fi 0 lei, 50 lei, 100 lei sau 150 lei (functie de distanta de la depozitele TAMOS la adresa de livrare) pentru o comanda, indiferent cate produse contine comanda.
     ZONA 2 – livrare prin CURIER – costul livrarii se calculeaza in functie de greutate. Daca comanda contine mai multe produse, costul de transport aferent fiecarui produs se va cumula.

LIVRABILITATEA  - reprezinta estimarea timpului de livrare din momentul confirmarii comenzii
Fiecare produs are estimat un timp de livrare distinct, intre 1 zi si 60 zile. 

  • Dupa plasarea comenzii online un consultant TAMOS va va contacta telefonic pentru confirmarea comenzii. 
  • Odata cu confirmarea comenzii vi se va comunica termenul de livrareIMPORTANT !

Costul livrarii pentru ZONA 2 este valabil pentru peste 5500 locatii din Romania. Daca in pagina de produs, dupa ce introduci judetul si localitatea si actionezi butonul Calculeaza nu se afiseaza o suma pentru costul de transport, te rog sa contactezi dep. Vanzari pentru cotatie.
TAMOS nu livreaza in afara Romaniei.
In anumite cazuri poti avea si optiunea de a-ti ridica produsele din depozitele TAMOS. Pentru a apela la aceasta forma de livrare fara costuri, trebuie sa faceti o programare pentru ridicare. Aceasta programare se va face de comun acord cu consultantul TAMOS in functie de stocul disponibil pe depozite.
Costurile de transport cuprind doar serviciul de livrare a produselor pana la cel mai apropiat punct de blocul sau casa clientului. Soferul nu are obligatia sa livreze marfa daca buna desfasurare a activitatii nu este posibila (spatii de manevra inguste, distante mari intre locul de parcare si locul de livrare, etc.).
Costurile de transport nu includ manipularea produselor in imobile.
Clientul are obligatia de a asigura posibilitatea de stationare a masinii cat mai aproape de calea de acces blocului sau casei in care locuieste.

Conditiile de mai sus sunt valabile si in cazul in care produsul va fi preluat de catre un echipaj TAMOS in vederea trimiterii lui la fabrica producatoare cu scopul expertizarii si remedierii acestuia.

Livrarea prin Curier:
Toate activitatile de comunicare si colaborare cu firma de curierat raman strict in sarcina TAMOS. In momentul predarii marfurilor catre curier, clientul va primii nr. AWB pe care il va utiliza pe site-ul Curierului pentru a se informa despre situatia comenzii sale.
Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la telefon 0373 303 020
Numai dupa confirmarea platii in contul nostru, produsele vor putea fi livrate prin CURIER.
Toate constatarile referitoare la integritatea pachetului/pachetelor sau a accesoriilor acestora se vor face in prezenta curierului comunicand direct situatia aparuta, sau contactand TAMOS.RO la telefonul 0373 303 020.
Atentie ! Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.