9/9

Info Center Info Center

Fabricile TAMOS

Mobila online pentru toata casa direct din fabrica !

De peste 16 ani ne dedicam cu pasiune productiei de mobilier. Suntem un jucator dinamic pe piata de mobila, mereu in cautarea unor solutii de amenajare a spatiilor de locuit cat mai echilibrate ca raport design/calitate/pret. Ne mandrim cu faptul ca produsele TAMOS sunt create prin combinarea armonioasa a ideilor venite de la toti colegii nostri, fie ca sunt din proiectare, productie sau vanzari.

fabrica mobila

Mobila ieftina pentru toate gusturile. La TAMOS ai de unde alege!

Capacitatile mari de productie de care dispunem ne permit sa oferim preturi de exceptie. In cele mai multe dintre segmentele pietei de mobilier putem oferi "primul pret".

Designul profesionist, proiectarea de calitate, pune accentul pe rezistenta in timp a mobilierului si usurinta in asamblare. Oferta TAMOS contine o gama variata de solutii pentru dormitor, bucatarie, living, depozitare, hol sau mic mobilier.Toate produsele noastre arata exact ca in poza. Acest lucru ne ofera siguranta ca orice client care achizitioneaza de la noi, prin intermediul magazinului nostru online, stie intotdeauna ce cumpara.