Peste 100.000 de clienti multumiti

Livram in toata Romania

Zeci de reduceri pana la 50%

Rezervare produs 24 ore

14 zile drept de retur

Cum cumpar ?

MODALITATI DE COMANDA:

ONLINE, folosind cosul de cumparaturi (dupa cum este descris mai jos)

E-MAIL: online@tamos.ro

TELEFONIC: 0745 17 17 17 – Vanzari si 0373 303 020 - Call Center

MAGAZIN

COMANDA ONLINE

Pasul 1 :

• Adaugati produsele in cosul de cumparaturi si dupa ce va asigurati ca toate datele (produse dorite, cantitate) sunt corecte, apasati butonul "Finalizare Comanda".

• Odata apasat butonul "Finalizare Comanda" puteti alege una dintre metodele de mai jos:

- CLIENT NOU - va perimite crearea unui cont in magazinul nostru. Datele dumneavoastra vor fi pastrate iar in cazul unei noi comenzi nu va fi nevoie de completarea acestora.

- CLIENT EXISTENT - in situatia in care ati mai comandat de la noi va trebui sa va autentificati. Permite finalizarea rapida a comenzii cu datele pe care le-ati introdus la crearea contului.

• Puteti sa va creati un cont apasand pe butonul CONT NOU din rubrica CONTUL MEU.

Pasul 2 :

• Specificati adresa unde doriti sa fie livrate produsele adaugate in cos, alegeti metoda de plata si livrare dorita apasand butonul CONTINUA. Apoi apasati butonul TRIMITE COMANDA.

Pasul 3 :

• Veti primi un e-mail in care vi se confirma receptionarea comenzii dumneavoastra precum si numarul acesteia.

MODIFICAREA SAU ANULAREA COMENZII

• Daca va razganditi inainte sa apasati pe butonul de plasare a comenzii, eliminati din cosul dumneavoastra de cumparaturi produsele pe care nu mai doriti sa le achizitionati sau modificati amanuntele dorite legate de livrare sau de metoda de plata.

• Daca ati plasat deja comanda, efectuati eventualele modificari sau anulati comanda numai daca produsele nu au fost deja expediate catre dumneavoastra, trimitand un email la adresa online@tamos.ro sau telefonic la numarul de telefon 0745 17 17 17 – Vanzari si 0373 303 020 – Call Center

MODALITATI DE PLATA

Produsele comandate in magazinele Tamos, pe site-ul TAMOS.RO sau telefonic se vor achita prin urmatoarele forme de plata:

  • Plata numerar la casieriile CEC Bank sau Banca Transilvania ( in baza facturii proforme )
  • Plata cu card bancar in magazinele Tamos prin intermediul terminalului POS
  • Plata online cu card bancar
  • Plata prin internet banking
  • Plata cu ordin de plata ( virament bancar )

Plata numerar la casieriile CEC Bank sau Banca Transilvania

Plata se face in lei in avans la casieriile CEC Bank sau Banca Transilvania in baza facturii proforme emise de catre TAMOS.RO in urma comenzii online sau in magazinele Tamos.

Plata la livrare (ramburs) este disponibila numai in cazul in care livrarea se efectueaza de catre TAMOS.RO cu mijloace proprii si cu acordul expres al consultantului TAMOS.RO .

Plata cu card bancar in magazinele Tamos prin intermediul terminalului POS

La efectuarea comenzii sau la ridicarea produselor de catre client, plata se poate efectua cu card bancar (Visa si MasterCard) prin POS disponibile in punctele de vanzare. Sunt acceptate la plata cu card bancar si programe de rate fara dobanda.

Plata online cu card bancar

Se poate efectua plata online cu cardul in conditii de deplina siguranta. Se pot utiliza cardurile de debit sau de credit emise sub siglele VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, cu plata integrala sau in rate in contul Banca Transilvania prin procesatorul EuPlatesc.ro numai pentru produsele aflate in statusul de disponibilitate ,, IN STOC,,.

Daca cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv. TAMOS.RO nu solicita si nu stocheaza detalii referitoare la card, procesarea datelor de card fiind exclusiv realizata prin intermediul procesatorului de plati online EuPlatesc.ro.

Dupa efectuarea platii online cu card bancar, un consultant TAMOS.RO va contacta clientul pentru confirmarea comenzii. Pana in momentul confirmarii comenzii, banii vor ramane blocati de procesatorul de plati online. In cazul in care comanda este confirmata, TAMOS.RO va efectua operatiunea de incasare , iar in cazul in care comanda se anuleaza se va efectua operatiunea de returnare.

Plata prin transfer bancar prin internet banking

Se poate folosi aplicatia de internet banking din banca unde clientul are deschis cont . Dupa lansarea comenzii online , un consultant Tamos va va contacta pentru a stabili detalii referitoare la comanda. Dupa procesarea comenzii , se va emite factura proforma in baza careia se poate efectua plata in unul din conturile bancare puse la dispozitie de catre TAMOS.RO

Plata prin Ordin de plata

Plata prin Ordin de plata se poate face numai in baza facturii proforme emise de TAMOS.RO. Livrarea marfii se face dupa confirmarea incasarii de catre banca. Plata se poate efectua in urmatoarele conturi:


- Banca Transilvania Agentia Zimnicea RO86BTRLRONCRT0336863201

- CEC Bank Sucursala Alexandria RO12CECETR0130RON0460171


Plata in rate

La Tamos puteti achizitiona in rate, prin mai multe programe. Toate informatiile necesare despre plata in rate, le regasiti aici: http://www.tamos.ro/mobila-in-rate.html

MODALITATI DE LIVRARE

Livrarea produselor se efectueaza de catre TAMOS.RO cu propriile mijloace sau prin intermediul firmelor de curierat. Clientul are obligatia de a prelua marfurile de la masina TAMOS.RO , respectiv de la masina curierului. Serviciul de livrare consta doar in transportul marfurilor. Manipularea produselor reprezinta un serviciu neinclus in livrare si disponibil numai in cazuri confirmate de consultantul de vanzari Tamos sau in cazul achizitionarii serviciului de montaj .

Costul de livrare este specificat in pagina de cos si se calculeaya in functie de cele doua optiuni de livrare:

  • Imi ridic singur produsele din depozitele TAMOS
  • Doresc livrarea la domiciliu

Imi ridic singur produsele din depozitele TAMOS

Conform acestei optiuni clientul isi poate ridica singur marfurile din depozitele TAMOS.RO. Pentru a apela la aceasta forma de livrare fara costuri, clientul trebuie sa faca o programare pentru ridicare. Aceasta programare se va face de comun acord cu consultantul TAMOS.RO in functie de stocul disponibil pe depozite.

Doresc livrarea la domiciliu - livrare prin TAMOS.RO

Aceasta optiune este disponibila limitat. Clientul are obligatia de a prelua marfurile de la masina TAMOS.RO. Serviciul de livrare consta doar in transportul marfurilor. Manipularea produselor reprezinta un serviciu neinclus in livrare si disponibil numai in cazuri confirmate de consultantul de vanzari TAMOS.RO. Livrarea prin TAMOS.RO ofera si avantajul platii la livrare (ramburs) doar cu acordul expres al consultantului TAMOS.RO.

Doresc livrarea la domiciliu - livrarea prin CURIER

Aceasta optiune presupune ca livrarea se va efectua numai de catre una din firmele de curierat cu care TAMOS.RO are contract de colaborare.


Clientul are obligatia de a prelua marfurile de la masina curierului. Serviciul de livrare consta doar in transportul marfurilor. Manipularea produselor reprezinta un serviciu neinclus in livrare .

Tariful pentru livrarea prin CURIER se calculeaza pentru fiecare produs in parte, avand ca baza de calcul greutatea fizica sau greutatea volumetrica. Tariful este notat in pagina fiecarui produs la optiunea ,,Livrare prin CURIER,, .

Daca comanda contine mai multe produse, costul de livrare prin CURIER se va determina prin cumulul tarifelor de livrare ale fiecarui produs in parte .

Livrarea prin CURIER nu are disponibila forma de plata la livrare (ramburs).

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, CURIERUL va reveni dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta. Daca clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, nici la revenire, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, iar clientul va suporta costurile unei noi livrari indiferent de valoarea produselor comandate .

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat

TAMOS.RO isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de TAMOS.RO care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de TAMOS.RO fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de TAMOS.RO de la acest client.

Vezi procedura completa de livrare

SERVICE

• Unitatea service se afla in Bucuresti, Sos. Morarilor nr. 2