9/9

Culori PAL. Cele mai folosite si indragite culori la mobila din PAL melaminat.

14/10/2012
Culori PAL. Cele mai folosite si indragite culori la mobila din PAL melaminat.

In ultimii ani mobila din PAL melaminat a prins avant in Romania si a devenit principalul material folosit de producatorii interni. Si de ce nu? Mobila din PAL melaminat este ieftina, poate crea obiecte de mobilier elegante si rezistente si mai presus de toate… este ieftina. Nu toti suntem dispusi sa investim cateva zeci de milioane intr-un dormitor din lemn, mai ales daca putem gasi pe piata mobila din PAL melaminat, de multe ori cel putin la fel de frumoasa si care este disponibila la un pret mult mai mic. Sigur, poate nu rezista la fel de mult ca mobila din lemn, dar poate nici nu trebuie. Putini dintre noi ne mai mobilam casele pentru urmatorii 20 de ani. Multi dintre noi vrem libertatea sa putem schimba decorul, daca ne plictisim de aceleasi obiecte de mobilier, macar odata la 10 ani.

Mai tineti minte momentul in care ati vrut sa va cumparati o haina, pentru ca va placea modelul foarte mult, dar nu aveau pe culoarea potrivita? La fel de multa importanta ar trebui sa acordati si culorii PAL-ului melaminat din care e facuta mobila. Culoarea PAL-ului va trebui sa reziste nenumaratelor influente ale designului interior, schimbarilor de gusturi si bineinteles evolutiei modei. Si daca tot am inceput sa compar cu experientele din zona vestimentara, de ce sa nu continui asa? Intotdeauna in garderopa dumneavoastra trebuie sa existe atat haine albe cat si negre. De ce? Pentru ca cele doua nonculori se potrivesc cu orice, oricand, acum si peste 10 ani. Aceeasi idee o recomand si atunci cand alegeti culoarea mobilierului din PAL: culorile inchise(negru, wenge), culorile deschise spre alb(lugano, gri spre alb) si culoarea cires(ce valoare ar mai avea propunerea mea, daca nu precizam cea mai folosita culoarea in prezent) niciodata nu vor iesi din trend.

Indiferent de culoarea PAL-ului melaminat pe care o alegeti, cel mai important este sa va placa si sa nu uitati ca nuanta respectiva, va face parte din viata dumneavoastra pentru urmatorii ani.

 

Culori PAL: Lugano+Wenge. Mobila Dormitor TERRA din PAL melaminat, produsa de Tamos. Pret: 1.700 lei.

 

 

Culori PAL: Lugano+Wenge. Mobila Bucatarie TERRA din PAL melaminat, produsa de Tamos. Pret: 1.000 lei.

 

 

Culori PAL: Wenge+Lugano. Mobila Biblioteca ROMA din PAL melaminat, produsa de Tamos. Pret: 1.290 lei.

 

 

Culori PAL: Cires. Mobila Birou ALEX 2 din PAL melaminat, produsa de Tamos. Pret: 190 lei.

 

 

Culori PAL: Wenge+Lugano. Mobila Bucatarie LUNA din PAL melaminat, produsa de Tamos. Pret: 790 lei.

 

 

Culori PAL: Cires. Mobila Dormitor Andreea din PAL melaminat, produsa de Tamos. Pret: 700 lei.

 

 

Culori PAL: Wenge+Lugano. Mobila Dulap Primavera din PAL melaminat, produsa de Tamos. Pret: 790 lei.

 

 

Culori PAL: Cires. Mobila Pantofar din PAL melaminat, produsa de Tamos. Pret: 250 lei.

Culori PAL: Wenge Magia. Mobila Living FAN din PAL melaminat, importata din Polonia de Tamos. Pret: 1665 lei. Culori PAL: Wenge+Lugano. Mobila Living CLASS din PAL melaminat, produsa de Tamos. Pret: 1600 lei.

 

*Preturile sunt din data de 15.10.2012 si se pot modifica in timp.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu