9/9

Info Center Info Center

Livrare

MODALITATI DE LIVRARE

     ZONA 1  – prin TAMOS – costul livrarii este de 50 lei/comanda

     ZONA 2 – prin CURIER – costul livrarii se poate calcula in pagina de produs

IMPORTANT !

Pentru livrarile in ZONA 2 - daca cosul de cumparaturi va contine mai multe produse, se va achita transportul cumulat pentru toate produsele . 

Costul livrarii pentru ZONA 2 este valabil pentru peste 5500 locatii din Romania. Daca in pagina de produs nu se poate calcula costul livrarii, contactati consultantul TAMOS pentru cotatie.

TAMOS nu livreaza in afara Romaniei.


Optiunea ,, Imi ridic produsele din depozitele TAMOS,, din pagina de produs inseamna ca va puteti ridica produsele cumparate de la depozitele TAMOS. Pentru a apela la aceasta forma de livrare fara costuri, trebuie sa faceti o programare pentru ridicare. Aceasta programare se va face de comun acord cu consultantul TAMOS in functie de stocul disponibil pe depozite.

IMPORTANT !

Numai dupa ce un consultant TAMOS.RO va va confirma disponibiliatea in stoc a produselor cumparate va puteti prezenta la depozitul specificat pentru ridicarea acestora.

Programul de livrari:

Luni – Vineri: 10:00 - 18:00

Sambata: 09.00 - 13.00

Duminica: nu se fac livrari.

Sarbatori legale: nu se fac livrari.

IMPORTANT !

Costurile de transport cuprind doar serviciul de livrare a produselor pana la cel mai apropiat punct de blocul sau casa clientului. Echipajul nu are obligatia sa livreze marfa daca buna desfasurare a activitatii nu este posibila (spatii de manevra inguste, distante mari intre locul de parcare si locul de livrare, etc.).

Costurile de transport nu includ manipularea produselor in imobile.

Clientul are obligatia de a asigura posibilitatea de stationare a masinii cat mai aproape de calea de acces blocului sau casei in care locuieste.

Conditiile de mai sus sunt valabile si in cazul in care produsul va fi preluat de catre un echipaj TAMOS in vederea trimiterii lui la fabrica producatoare cu scopul expertizarii si remedierii acestuia.

Livrarea prin URGENT CURIER:

Toate activitatile de comunicare si colaborare cu firma de curierat raman strict in sarcina TAMOS. In momentul predarii marfurilor catre curier , clientul va primii nr. AWB pe care il va utiliza pe site-ul Curierului pentru a se informa despre situatia comenzii sale.

Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta la telefon 0373 303 020

·

IMPORTANT !

Numai dupa confirmarea platii in contul nostru, produsele vor putea fi livrate prin CURIER.

Toate constatarile referitoare la integritatea pachetului/pachetelor sau a accesoriilor acestora se vor face in prezenta curierului comunicand direct situatia aparuta, sau contactand TAMOS.RO la telefonul 0373 303 020.

Atentie ! Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.