9/9

10 poze cu biblioteci de living clasice si elegante

21/10/2012
10 poze cu biblioteci de living clasice si elegante

Cu toate ca stilul livingului s-a schimbat(mai multe despre asta un pic mai incolo), scopul, rolul si impactul au ramas la fel de puternice. Livingul este prima camera in care iti inviti musafirii, si va place sau nu, cel mai probabil este si camera care ofera cele mai multe informatii despre dumneavoastra. Sunteti o persoana serioasa, jucausa, ordonata, creativa, toate aceste tresaturi sunt transmise si de felul in care v-ati aranjat camera de zi. Indiscutabil cel mai mare impact asupra sufrageriei dumneavoastra il are biblioteca.

Foarte rare sunt cazurile in care intr-un living punctul de focalizare este altul decat mobila de biblioteca. In afara de faptul ca este si obiectul cel mai mare din sufragerie, aici sunt amplasate si celelalte obiecte care delimiteaza si evidentiaza livingul de celelalte camere. Aici sunt gasite mereu cel mai mare televizor din casa si cele mai frumoase bibelouri, cel mai tare sistem de dvd-uri(sau mai nou blueray-uri), dar si trofeele dumneavoastra sau orice alt lucru cu care va mandriti.

In ultimii ani, in Romania, mobila de biblioteca pentru living s-a indreptat din ce in ce mai mult catre stilul minimalist.  Liniile drepte au devenit una dintre principalele caracteristici de design pentru mobilierul de living. Astazi ne-am decis sa inotam impotriva curentului si sa demonstram ca mobila de biblioteca clasica inca ar trebui sa fie in atentia dumneavoastra. Mobila de biblioteca clasica, dispune de obicei de spatii pentru depozitare mari si in general ne lasa impresia de masivitate. Daca sunteti un adept infocat al stilului modern de mobilier, probabil ca ar trebui sa treceti la un alt articol, dar daca apreciati pana si in cea mai mica masura stilul clasic, va invit sa ne uitam impreuna la urmatoarele 10 poze cu biblioteci de living clasice:

1. Biblioteca de living Otilia, din PAL melaminat:

– produsa si comercializata de Targul De Mobila. – dimensiuni: lungime= 290 cm, latime= 50 cm, inaltime= 200 cm. – culori: cires + stejar lugano sau wenge + stejar lugano. – pret: 1.490 lei.

biblioteci living otilia

2. Biblioteca de living Roma, din PAL melaminat:

– produsa si comercializata de Targul De Mobila. – dimensiuni: lungime= 310 cm, latime= 50 cm, inaltime= 200 cm. – culori: cires + stejar lugano sau wenge + stejar lugano. – pret: 1.290 lei.

biblioteci living roma

3. Biblioteca de living Adas, din PAL melaminat:

– produsa in Polonia si oferita de Targul De Mobila. – dimensiuni: lungime= 257 cm, latime= 56 cm, inaltime= 196 cm. – culori: nuc aosta + mar inchis, nuc perseo + mar inchis. – pret: 1.790 lei.

biblioteci living adas

4. Biblioteca de living Jasiek, din PAL melaminat:

– produsa in Polonia si oferita de Targul De Mobila. – dimensiuni: lungime= 217 cm, latime= 56 cm, inaltime= 188,5 cm. – culori: mar inchis sau arin galbui. – pret: 1.252 lei.

biblioteci living jasiek

5. Biblioteca de living Zosia, din PAL melaminat:

– produsa in Polonia si oferita de Targul De Mobila. – dimensiuni: lungime= 293,5 cm, latime= 56 cm, inaltime= 196 cm. – culori: nuc aosta deschis, nuc perseo sau mar inchis. – pret: 1.790 lei.

biblioteci living zosia

6. Biblioteca de living Wiki A, din PAL melaminat:

– produsa in Polonia si oferita de Targul De Mobila. – dimensiuni: lungime= 324 cm, latime= 56 cm, inaltime= 214 cm. – culori: mar inchis sau nuc inchis. – pret: 1.850 lei.

biblioteci living wiki a

7. Biblioteca de living Wiki B, din PAL melaminat:

– produsa in Polonia si oferita de Targul De Mobila. – dimensiuni: lungime= 318 cm, latime= 56 cm, inaltime= 214 cm. – culori: mar inchis sau nuc inchis. – pret: 2.185 lei.

biblioteci living wiki b

8. Biblioteca de living Wiki C, din PAL melaminat:

– produsa in Polonia si oferita de Targul De Mobila. – dimensiuni: lungime= 378 cm, latime= 56 cm, inaltime= 214 cm. – culori: mar inchis sau nuc inchis. – pret: 2.522 lei.

biblioteci living wiki c

9. Biblioteca de living Wiki D, din PAL melaminat:

– produsa in Polonia si oferita de Targul De Mobila. – dimensiuni: lungime= 324 cm, latime= 56 cm, inaltime= 214 cm. – culori: mar inchis sau nuc inchis. – pret: 1.850 lei.

biblioteci living wiki d

10. Biblioteca de living Wiki E, din PAL melaminat:

– produsa in Polonia si oferita de Targul De Mobila. – dimensiuni: lungime= 368 cm, latime= 56 cm, inaltime= 214 cm. – culori: mar inchis sau nuc inchis. – pret: 2.522 lei.

biblioteci living wiki e

* O parte din produsele prezentate sunt in promotii limitate, drept urmare preturile afisate se pot modifica.

** Pentru a intra in magazinul Targul De Mobila CLICK AICI.

Comment-uri

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu