Poze cu dormitoare. 6 imagini cu dormitoare complete si confortabile

Sharing is caring !

In aceasta compilatie ne-am propus sa prezentam 6 poze cu dormitoare, de serie si complete.

Dormitorul este partea din casa noastra unde ne ducem sa ne reincarcam bateriile dupa o zi grea de munca si stres. Pentru a reusi acest lucru, camera trebuie sa indeplineasca cateva conditii. Un lucru foarte important este confortul oferit de dormitor, iar pentru ca el sa atinga valori maxime, trebuie sa avem un dormitor complet. Cat de confortabil poate sa fie dormitorul, daca nu avem noptiera, si inainte de culcare trebuie sa ne ridicam sa punem telecomanda pe biroul din colt, sau daca nu avem o comoda pentru televizor, iar pozitia curenta a TV-ului ne obliga sa tinem capul intr-o pozitie ciudata?

Cateodata nu avem rabdarea, timpul sau pur si simplu posibilitatea sa cautam fiecare piesa de mobilier necesara dormitorului in parte. Nicio grija! Pe piata exista o gama larga de dormitoare complete de serie, pentru toate gusturile. Un avantaj major al acestor dormitoare este ca de obicei ne ajung mult mai ieftin, decat un dormitor cumparat pe bucati.

Totodata, daca nu te pricepi la decoratiuni interioare si daca tinem cont ca design-ul dormitoarelor de serie sunt gandite de specialisti in domeniu, un dormitor complet poate fi din nou solutia pentru tine.

In continuare va prezentam 6 poze cu dormitoare complete, produse de Tamos.

Poze cu dormitoare:

Mai multe poze cu dormitoare:

Si mai multe poze cu dormitoare:

Sharing is caring !
Etichete: ,
Aboneaza-te la feed-ul RSS din acest articol.

3 Raspunsuri

  1. Buna ziua. Nu efectuam mobila pe comanda. Toate produsele sunt standard.

  2. doresc sa cumpar o mobila de dormitor Terra 160, dar stocul este epuizat!
    Cand veti mai avea aceasta mobila? Ma grabesc si o vreau doar pe aceasta!
    Nu se poate face comanda?

  3. ma intereseaza un dulap cu lungimea de 2800inaltime2100si adincime 60 cu 5-6 usi sau usi culisante cu cine pot lua legatura ?sint de la danes jud mures va multumesc

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*
*