021.255.66.77                       0745.17.17.17
Luni-Vineri: 9,00 - 18,00 Sambata: 9,00 - 14.00

Mobila Mures

 

Harta judet Mures
 


Tamos livreaza mobila in tot judetul Mures, indiferent de localitate!

Livrarea de mobila in Mures se face prin 2 modalitati:

1. Urgent Curier fara kilometrii suplimentari - preturile pe care le regasiti in pagina produselor noastre se refera la aceste localitati.

2. Urgent Curier cu kilometrii suplimentari - in functie de numarul kilometriilor suplimentari se adauga, o singura data pentru intreaga comanda, o suma fixa. Mai multe detalii, dar si exemple gasiti in pagina localitatii dumneavoastra.


In urmatorul tabel veti gasi majoritatea localitatiilor din Mures. In dreptul lor gasiti informatii despre ce tip de transport este disponibil pentru localitatea dumneavoastra, daca sunt sau nu kilometrii suplimentari in cazul livrarii prin Urgent Curier, iar daca sunt, care este suma fixa care se adauga la totalul transportului.


Pentru mai multe detalii, dar si o explicatie mai cuprinzatoare referitoare la livrabilitate, distanta pana la punctele noastre de lucru si costul transpotului va rugam sa accesati pagina localitatii dumneavoastra.


Important! Daca localitatea dumneavoastra nu se afla in tabelul de mai jos, asta nu inseamna ca nu livram! Puteti cere detalii la numarul de telefon 021 255 66 77 sau la adresa de email office@tamos.ro.

Modalitati de livrare
Localitate Zona 1
50 Lei / comanda
Gratuit pt comenzi
peste 1.000 ron
Zona 2
100 Lei / comanda
Gratuit pt comenzi
peste 2.500 ron
Zona 3
Tarif URGENT CURIER
Gratuit pt comenzi
peste 8.500 ron
Mobila Targu Mures
Mobila Reghin - Mures
Mobila Sighisoara - Mures
Mobila Tarnaveni - Mures
Mobila Ludus - Mures

Testimonial nou

În curs de procesare...