Livrare in toata ROMANIA
Zeci de REDUCERI pana la 50%
Peste 85.000 clienti MULTUMITI
021.255.66.77
0745.17.17.17
S: 9,00 - 13,00
L - V: 10,00 - 18,00

BUCATARIE

Mobila bucatarie, bucatarii modulare, mese bucatarie, scaune bucatarie si coltare de bucatarie. Calitate, dar si preturi accesibile!

Mobila de bucatarie pentru spatii mici, medii si mari. Oferta noastra de mobilier de bucatarie este structurata in functie de dimensiunea spatiului dumneavoastra. Pentru persoanele carora spatiul le permite doar achizitionarea unei bucatarii de dimensiuni reduse, punem la dispozitie bucataria ECO 160, cu o lungime de 160cm. Pentru cresterea eficacitatii si capacitatii pentru depozitare, bucataria este formata din patru corpuri pentru bucatarie: doua corpuri de bucatarie inferioare si doua corpuri de bucatarie superioare. In functie de nevoia dumneavoastra bucataria ECO 160 poate fi completata cu corpuri de bucatarie modulare, din aceeasi gama.

In cazul in care dispuneti de un spatiu de dimensiuni medii, recomandam gama noastra de bucatarii la dimensiuni standard de 200 cm. Sunt formate din 6 corpuri de bucatarie: 3 corpuri de bucatarie inferioare si 3 corpuri de bucatarie superioare.

Daca spatiul din bucatarie dumneavoastra permite mobilier de bucatarie format din mai multe corpuri decat cele expuse mai sus, pentru eficientizarea spatiului disponibil, va recomandat bucatariile noastre de 260 cm. Sunt formate din 8 corpuri de bucatarie, 4 inferioare si 4 superioare.

Inca din stadiile primare de proiectare, s-a incercat crearea unui mobilier si mobila de bucatarie care sa corespunda cerintelor spatiului deservit. Materialele folosite au grad ridicat de rezistenta la umezeala, temperaturi ridicate, aburi si impact.

Persoanele care au avut contact cu domeniul mobilei cunosc importanta cantului in bucatarie. In functie de calitatea materialului folosit pentru cantuire, dar si tehnicii abordate, cantul poate influenta categoric durata de supravietuire a mobilei din bucataria dumneavoastra. Noi recomandam si folosim doar cant ABS, care creste considerabil rezistenta la umezeala a mobilierului din bucataria dumneavoastra. Datorita temperaturilor inalte la care se aplica cantul ABS, presiunii, dar si materialului din care este confectionat, acesta impiedica strecurarea umezelii prin extremitatile mobilierului dumneavoastra din bucatarie.

Mobila de bucatarie oferita de magazinul nostru online este practica si functionala. Dispune de spatii generoase pentru depozitare si sertare pentru acces rapid la ustensilele atat de necesare in bucatarie. Aceastea sunt proiectate special pentru a va oferi o bucatarie ergonomica. La mobilierul de bucatarie original Tamos, lezenele inferioare sunt special retrase fata de nivelul usilor pentru a oferii utilizatorului posibilitatea de a se apropia cat mai mult de spatiul de lucru al blatului.  Datorita acestui lucru spalatul vaselor se va face utilizand o pozitie corecta a spatelui, cu minim de efort.

Blaturile bucatariilor noastre sunt din material termorezistent.

Elementele definitorii ale aspectului vizual, difera de la produs la produs. Designul  bucatariei Terra este caracterizat prin simetria curbelor, dar si de contrastul modern oferit de cele doua decoruri contrastante folosite: lugano si wenge. Bucatarie ECO 2600, in schimb, este definita vizual de aspectul clasic al corpurilor de mobilier si de refuzul de a sacrifica din elementele de design traditionale in favoarea celor moderne. Punctul comun si echilibrul dintre designul modern si clasic este urmarit de bucataria TEO S, al carei design clasic este contrazis de forma in S a usilor.

Eforturile din partea noastra pentru a crea mobilier de bucatarie practic, functional si usor de intrebuintat sunt vizibile inca din primul stadiu al achizitionarii. Pentru o manipulare usoara si fara batai de cap, bucatariile noastre sunt ambalate cu grija in cutii de carton, iar fiecare corp al bucatariei este ambalat separat. Kitul contine feronerie, garantie si schita de montaj profesionista. Cu ajutorul schitei de montaj profesioniste, bucatariile noastre pot fi montate si de persoane fara experienta in domeniu.

Mese de bucatarie din aceeasi culoare si material ca blaturile bucatariilor noastre. Acest lucru ajuta la crearea unui design uniform in bucataria dumneavoastra. Blatul meselor de bucatarie este rezistent la umezeala, impact si temperaturi inalte. Este sustinut de patru picioare cromate cu inaltimea de 71cm ce permit reglajul pe inaltime, in cazul in care pardoseala nu este tocmai dreapta.

Scaune de bucatarie. Daca planuiti sa faceti o mobilare completa a bucatariei dumneavoastra, atunci o sa fiti interesati si de oferta noastra de scaune de bucatarie. Produsele comercializate de noi din aceasta categorie au structura metalica si sunt de import Italia. Scaunele noastre de bucatarie au sezutul din lemn. Aceasta este tapitat cu burete si piele ecologica pentru confort, dar si durata de viata mai mare.

Coltare de bucatarie. Daca petreceti mult timp in bucatarie cu prietenii sau familia, atunci sunt sigur ca ati luat in considerare, cel putin odata, achizitionarea unui coltar de bucatarie. Un coltar de bucatarie se recomanda prin gradul de confort crescut oferit de bancheta, in comparatie cu sezutul unui scaun normal de bucatarie.

Toate coltarele noastre de bucatarie au in componenta o masa extensibila, pentru momentele in care aveti musafiri, dar si doua scaune. Materialul din care sunt fabricate este PAL melaminat de 16 mm si lemn de fag.

Sezutul si spatarul banchetei, dar si scaunele din componenta coltarelor noastre, sunt tapitate cu stofa de buna calitate rezistenta la uzura.

 
În curs de procesare...