021.255.66.77                     0745.17.17.17
Luni-Vineri: 9,00 - 18,00 Sambata: 9,00 - 14.00

Mobila Blaj - Alba

Tamos livreaza mobila in Blaj! Aici gasiti toate informatiile de care aveti nevoie, referitoare la distanta pana la punctele de lucru Tamos, timpul necesar, dar si modalitatile de livrare. Daca doriti sa intrati direct in magazinul Tamos, click aici: catre magazinul online de mobila Tamos.

 

I. Distanta pana la:

- Magazin Bucuresti= 346km, durata aproximativa cu masina din Blaj pana in aceasta locatie= 4h si 42 minute

 

II. Modalitati de livrare Blaj:

1. Imi fac singur transportul:

- Magazin Bucuresti: Soseaua Morarilor nr. 2, sector 2, Bucuresti (vezi mai sus distanta si durata aproximativa).

2. Livrare Urgent Curier:

- Livrare Urgent Curier la domiciliu: - localitatea Blaj nu se afla in cele 5.500 de localitati in care se livreaza fara kilometri suplimentari. Pretul transportului se calculeaza astfel: se verifica costul transportului afisat in pagina produsului pe care doriti sa-l achizitionati, la care se adauga suma de 40 RON, aferenta celor 40 de kilometri suplimentari pana in localitatea Blaj. Atentie! Suma pe kilometri suplimentari este platita doar 1 singura data pe comanda.

Exemplu: Doriti sa achizitionati dormitorul Andreea 140 si dulapul Practic 2 usi, polite. In pagina produselor respective costul transportului pana in provincie este de 164 lei pentru dormitor si 71 de lei pentru dulap. Costul total pentru aceasta comanda de mobila este= 164 lei+ 71 lei + 40 lei(suma pentru kilometri suplimentari).

- Livrare la Depozitul Central Urgent Curier Alba Iulia: distanta= 36,3 km, durata aproximativa cu masina din Blaj pana in aceasta locatie= 38m. Pentru aceasta modalitate nu se platesc kilometri suplimentari. Urmand exemplul de mai sus, costul transportului pentru dormitorul Andreea si dulapul Practic 2 usi, polite= 164 lei + 71 lei.

 

III. Modalitatea de accesare a acestei pagini: daca pe viitor doriti sa accesati din nou aceasta pagina, puteti face acest lucru astfel:

- click pe butonul afisat mai sus 

- selectati judetul dumneavoastra

- selectati localitatea

 

Inapoi la Harta Alba                                                                                                                                                              

 

Testimonial nou

În curs de procesare...