Livrare in toata ROMANIA
Zeci de REDUCERI pana la 50%
Peste 85.000 clienti MULTUMITI
021.255.66.77
0745.17.17.17
S: 9,00 - 13,00
L - V: 10,00 - 18,00

Dulapuri

Dulapuri de haine si sifoniere cu usi culisante, avantajoase ca pret si cu spatiu mare pentru depozitare

La Tamos gasiti o gama variata de dulapuri de haine si sifoniere cu usi culisante. Produsele noastre de mobilier dulap au fost proiectate pentru functionalitate si rezistenta. In acest sens interiorul lor este atent proportionat pentru a respunde cerintelor dumneavoastra pentru depozitare: in oferta noastra gasiti dulapuri de haine cu polite, bara de haine sau o combinatie intre cele doua caracteristici.

In privinta rezistentei, dulapuri noatre de haine sunt fabricate din PAL dublu melaminat de 16mm, import Spania. Fiind constienti de faptul ca in privinta calitatii PAL-ului, cel mai importat aspect este densitatea lui, PAL-ul nostru detine un coeficient de densitate ridicat. Aceste aspecte tehnice, combinate cu folosirea cantului ABS de 0,4mm, ofera mobilierului nostru de sifonier o rezistenta crescuta la umezeala, impact si uzura in timp. 

Cantul ABS este cel mai rezistent tip de cant dupa piata si este aplicat la temperaturi si presiuni ridicate. Calitatea cantului la mobila din PAL poate fi determinanta in durata de viata a dulapurilor dumneavoastra. 

In cazul dulapurilor cu usi clasice va punem la dispozitie o gama variata de produse cu doua si 3 usi, cu sertare sau fara, cu polite si/sau bara de haine. Cele mai cautate produse ale noastre sunt gama de produse Practic. Sifonierele Practic sunt disponibile in decoruri multiple: cires, wenge sau fag. Pentru toate dulapurile de haine din gama practic exista si optiunea de achizitionare a unui suprapozabil. Suprapozabilele sunt fabricate din acelasi material si in aceleasi culori ca sifonierele. 

O alta gama de dulapuri pe care o recomandam prin prisma interesului oferit de clientii nostri este gama Victoria.  Dulapuri din aceasta gama sunt caracterizate prin asptectul elegant si modern. Dulapurile de haine Victoria au acelasi design ca dormitorul Victoria, iar in cazul in care doriti mai mult spatiu pentru depozitare decat este disponibil la dormitorul Victoria, dulapurile pot fi folosite ca produse de completare.

Dulapul Primavera cu 2 usi culisante are un aspect modern. Dispune de sistem de culisare de ultima generatie, din aluminiu, ce permite o reglare fina a traseului de culisare. Bara de haine este din metal crom.

Toate produsele noastre, atat dulapurile, cat si celelalte obiecte de mobilier, vin cu garantie de 24 de luni. 

La toate dulapurile noastre puteti opta pentru optiunea de transport profesionist. Daca sunteti din Bucuresti sau locuiti in raza judetului Teleorman, transportul este asigurat prin auto Tamos la costuri reduse. La nivel national, pentru cele mai bune costuri, colaboram cu Urgent Curier. 

Sifonierele si dulapurile noastre fac parte din gama produselor de serie. Fiecare corp este ambalat cu grija, pentru o manipulare cat mai usoara. Kitul contine garantie, conformitate, feronerie si schita de montaj profesionista. Datorita schitei de montaj profesioniste sifonierele si dulapurie de haine pot fi montate si de catre peroanele fara experienta in domeniu.

 
În curs de procesare...